Читај ми!

Zagrevanje za Oskare na reviji Toma Forda

Koliko se željno iščekuje dodela Oskara, tako se i očekivala revija slavnog dizajnera Toma Forda koji je predstavio kolekciju jesen/zima u Los Anđelesu. Međutim, umesto kreacija, medijima zanimljivije odevne kombinacije onih koji su došli da vide modne novitete.

Događaj je privukao neka od najslavnijih imena u svetu šoubiznisa, a koliko su modno usklađeni pokazali su brojni holivudski parovi. Iako je ovo samo zagrevanje za sutrašnju dodelu Oskara, zvezde su blistale na crvenom tepihu.

Na popularnoj reviji isticali su se novopečeni verenici Sofija Vergara i Džo Manganijelo koji nisu skidali osmeh s lica.

Bili su tamo i dizajnerovi dobri prijatelji, najplaćeniji par u šuobiznisu, Bijonse i Džej Zi - uvek modno usklađeni.

Pažnju je privukao i novi bračni par i roditelji male Rouz, Skarlet Johanson i Roman Dorijak. Lepa glumica pokazala je sjajnu liniju nakon porođaja u uskoj zlatnoj haljini, a i nova kratka frizura bila je pun pogodak.

„Viktorijin anđeo“ Rozi Hantington Vajtli, blistala je takođe u zlatnom, a nije ispuštala ruku svog dugogodišnjeg dečka, glumca, Džejsona Stejtama.

Modnu reviju nije propustio ni muzičar Robi Vilijams koji je premijerno pokazao novu boju kose, a na događaj je stigao sa suprugom.

Na reviji su viđeni i veoma elegantni supružnici Damel, Džoš i Fergi koji su iskoristiti ovaj događaj za izlazak bez sina, ali i Džej-Lo, Majli Sajrus koja je došla sa dečkom Patrikom Švarcenegerom, Nikol Riči, Naomi Kembel i mnogi drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво