Читај ми!

„Ofspring“ radi na novom albumu

Američki sastav „Ofspring“ snima novi album koji treba da bude objavljen do kraja godine. To će biti deveti studijski album kalifornijske grupe.

Pank-rok grupa „Ofspring" (Offspring) snima novi album koji bi trebalo da bude objavljen do kraja godine, preneo je Nju mjuzikal ekspres (NME).

To će biti deveti studijski album kalifornijskog sastava koji je poslednje ostvarenje Rise and Fall, Rage and Grace objavio 2008. godine.

„Biće to naš najbolji album", ocenio je vođa grupe Dekster Holand.

„Znate šta je stvarno dobar znak? Kada radite na pesmi, odsvirate je nekom detetu, starom najbolje oko pet godina, i kad mu se pesma dopadne i kasnije ga čujete kako je pevuši", dodao je Holand.

Grupa „Ofspring", koja se proslavila 1994. albumom Smash, prodala je više od 35 miliona albuma širom sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво