Zajednički album hip-hop giganata?

Prema tvrdnjama koje je Kanje Vest izneo na Tviteru, on i Džej-Zi trenutno rade na zajedničkom albumu "Watch The Throne", koji će sadržati pet pesama.

Američki reperi Kanje Vest i Džej-Zi rade na zajedničkom albumu, preneo je Nju mjuzikal ekspres (NME) Vestove tvrdnje postavljene na Tviteru.

Dvojica pevača, koja su prošle sedmice objavila zajednički singl "Monster", što je deo Vestovog plana da do Božića svakog petka objavljuje po jednu besplatnu pesmu, rade na albumu "Watch The Throne", na kojem će biti pet numera.

Do sada su dovršili dve pesme, a datum objavljivanja albuma biće poznat naknadno.

Ranije ovog meseca, Vest je najavio da će u novembru objaviti svoj novi album, čiji je radni naziv bio "Good Ass Job".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво