„Krhka, a ponosna“, novi spot grupe „Ničim izazvan“

Bend „Ničim izazvan“ je, u susret svom „najvećem i najlepšem“ koncertu koji je zakazan za 25. april u Kombank dvorani, izdao novu pesmu i spot. „Krhka, a ponosna“ je divna ljubavna balada koju, prvi put kao duet, izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović.

Krhka, a ponosna, je divna ljubavna balada koju, prvi put kao duet, izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović. Muziku i tekst je napisao Bojan Gluvajić, a producent je Đani Pervan.

„Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise. U pauzama koncertnih obaveza smo uspeli da provedemo neko vreme u studiju i spremimo nešto novo za ljubitelje naše muzike. Krhka, a ponosna je jedna nežna pesma o muško-ženskim odnosima, koja je u par strofa pokušala da predstavi obe strane tog zapleta“, rekao je Bojan Gluvajić, autor pesme.

Krhka, a ponosna je druga pesma koja će se naći na četvrtom albumu, a polovinom aprila će biti objavljena još jedna pesma i spot. Ovaj spot je snimljen u velikoj sali Kombank dvorane i najbolja je pozivnica za brojne fanove, koji će prvi put prisustvovati koncertu benda „Ničim izazvan“, koji se održava u sali sa mestima za sedenje.

Ovaj koncert će biti zaista poseban, jer će se stalnoj postavi benda pridružiti i gudači, duvači i perkusije, tako da će na sceni biti 16 muzičara. U izvođenju ovog broja muzičara sve pesme će dobiti neku novu dimenziju i energiju, tako da bend vredno vežba kako bi svojoj publici ponudili i nešto drugačije.

Karte za najveći i najlepši koncert benda „Ničim izazvan“ mogu se kupiti onlajn i na svim prodajnim mestima Tiketsa, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво