Demi Lovato bez pehova na Superboulu

San da otpeva američku himnu pre početka finalne utakmice profesionalne lige američkog fudbala Demi Lovato otvarila je noćas. I nije se obrukala.

Najveća čast za američkog pevača je prilika da pre početka Superboula otpeva himnu. Ta prilika, ove godine uoči finalne utakmice koja je održana u Majamiju, pružena je Demi Lovato. 

Nikakav peh se u toj prilici ne oprašta, a pritisak je ogroman jer je u pitanju najgledaniji TV program u zemlji, a možda i na Zemlji.    

Demi se nije obrukala. Izvela je The Star-Spangled Banner besprekorno.

U okviru muzičkog programa 54. Superboula, spektakla u pauzi na polovini finala, nastupile su Šakira i Dženifer Lopez

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије