Tijana Bogićević u Kombank dvorani

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće 12. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank dvorani.

Prvi put će publika u Beogradu uživo čuti pesme sa Tijaninog aktuelnog albuma Čudo, sa koga su se izdvojili hitovi Hajde onda ništa, Bezuslovno, Ti imaš pravo.

Posle uspešnog prvog solističkog koncerta održanog u Narodnom pozorištu u Novom Sadu, priliku da uživa u izuzetnom vokalnom i scenskom performansu, imaće i publika u Kombank dvorani.

„Još uvek sam pod snažnim utiskom i emocijom koju su na mene preneli svi ti divni ljudi, koji su u glas sa mnom pevali pesme sa mog albuma Čudo. Svaki susret sa publikom me posebno raduje“, rekla je Tijana.

Predstojeći koncert u Beogradu, predstavlja nastavak koncertne turneje promocije novog albuma i krunu desetogodišnje solo karijere Tijane Bogićević. Publika na koncertu može očekivati pravo muzičko čudo kroz sinergiju kvaliteta – kada je reč o zvuku, jedinstvene emocije snažnih pesama, čiji stihovi nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „Tiketvižon“, putem sajta Tikets (Tickets) i na blagajni Kombank dvorane.

Prvi album Tijane Bogićević koji nosi naslov Čudo, svetlost dana ugledao je prošlog leta, vrlo brzo je našao put do srca publike i ostvario ogroman uspeh.

Pesme Bezuslovno, Ti imaš pravo, Nekako, nikako i Samo ne ćuti,  pravi su radijski hitovi, a posebno se izdvojila pesma Hajde onda ništa koja ima više od milion pregleda na Jutjubu.

Pored toga, Tijana je publiku iznenadila i akustičnom verzijom albuma Čudo.

Tijana Bogićević bila je predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ 2017. godine u Kijevu, gde  je nastupila sa pesmom In To Dip. Tom prilikom pobrala je simpatije brojnih pratilaca i ljubitelja ove manifestacije, koji od tada prate njen rad.

Upravo takmičenje za „Pesmu Evrovizije“ je bilo to koje joj je dalo „vetar u leđa“ da završi rad na svom prvom albumu i tako poveća popularnost koju je stekla hit singlovima Tražim i Čudo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво