Spremite se za „Egzit“

Novi Sad će ovog vikenda ugostiti još jedan ceo grad sastavljen od 55.000 turista iz više od 70 zemalja sveta koji će od četvrtka do nedelje pohoditi 18. po redu „Egzit“, zvanično najbolji evropski veliki festival. Tokom četiri festivalska dana nastupiće više od 1.000 izvođača na 40 bina i zona!

Спремите се за „Егзит“ Спремите се за „Егзит“

Čak i dan uoči popularnog festivala, atmosfera se već može prepoznati po punim kafićima i prodavnicama u kojima se govore brojni svetski jezici, a žurka u „Egzitovom“ kampu na Štrandu već je počela.

Tamo će večeras, ali i narednih dana biti direktno prenošene završne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom ekranu.

I ovogodišnji „Egzit“ biće otvoren uz spektakl na glavnoj bini. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 19 sati, a nakon nastupa rok kantautorke El-Pi, tačno u 22.40 satiu okviru ceremonije otvaranja nastupiće jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba – Sergej Polunjin uz "Almazian Symphony" i vatromet na kraju ceremonije.

Od 23.30 nastupa art-pop senzacija Fiver Rej, a 55 minuta nakon ponoći na scenu izlazi popularni trio „Migos“.

Ovoj listi zvezda u narednim danima pridružiće se od svetskog di-džeja broj 1 Martina Gariksa, preko originalne Grejs Džons, pa sve do liste zvezdi u Dens areni koju predvode Riči Hotin, Maseo Pleks, Solomun i Nina Kravic.

Na glavnu binu dolaze i najveći hitmejker našeg vremena Dejvid Geta, ali i rep zvezda Frenč Montana, dok publiku širom Tvrđave očekuje i mnoštvo gitara, od rege himni Zigija Marlija, do žestokih rifova grupa „Medbol“, „Dog it dog“, „Brujeria“ i „Bombers“, uz mnoštvo starog i novog pank zvuka, od „Kokni ridžekts“ pa sve do aktuelnih sastava kao što su „Slejvs“ i „Ajdls“.

Aktuelna trip-hop kraljica Sevdaliza, bas zvezde „Delta hevi“ i „Loudstar“, te hitmejkeri Jaks Džouns, „Ofenbah“ ili „Disajpls“, samo su deo ponude na Tvrđavi koja će do jutarnjih časova da bude krcata uz haus i tehno zvezde.

Nakon što su četvorodnevne ulaznice razgrabljene juče u toku dana, u prodaji su samo još četvorodnevne VIP gold, kao i ulaznice za pojedinačne dane.

Aktuelne cene ulaznica iznose po 2.990 dinara za prva tri dana, dok za poslednje veče ulaznice koštaju 3.590 dinara.

Zamena vaučera za festivalske narukvice već je u toku i to na tri zamenska mesta, u centru Novog Sada, ispred Srpskog narodnog pozorišta, u „Egzitovom“ kampu, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa).

Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju da ih zamene za narukvice, dok se dnevne ulaznice ne menjaju za narukvice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво