Luis Fonsi i Demi Lovato predstavili "Echame la culpa" na engleskom

Sa još malo pa milijardu pregleda samo na „Jutjubu“, pesmi "Echame la culpa" nije potrebna dodatna pompa. Ipak, zarad obožavalaca koji više vole engleski jezik, Luis Fonsi i Demi Lovato snimili su remiks hita koji je naslovljen "Not On You".

Nakon planetarnog haosa koji je izazvala pesma Despasito, Luis Fonsi udružio je snage sa američkom koleginicom Demi Lovato i prošlog novembra 2017. godine ovaj dvojac predstavio je spot za Echame la culpa.

Na brojnim svetskim top-listama pesma je dospela u prvih 10, a našla se i među Bilbordovih 100 najtraženijih singlova. Da se ova saradnja dopala ljubiteljima latino zvuka dokaz je i više od 977 miliona pregleda koje spot ima samo na Jutjubu.

Verzija na engleskom jeziku logičan je nastavak popularizacije numere koja se i inače svuda može čuti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара