Дует Фонсија и Деми Ловато пред његов концерт у Београду

После планетарног хита „Деспасито“ Луис Фонси избацио је нови дугоочекивани сингл и спот за "Echame la culpa", дует са мулти-платинастом, светском суперзвездом Деми Ловато, која пева на шпанском.

Фонси, који је песму са Деми снимао у Њујорку, каже да је снимање спота било забавно.

„Снимање са Деми је било дивно искуство и оно што ме највише одушевило је била њена жеља да пева на шпанском, и то какав је перфекциониста по питању изговора речи песме. Музички гледано, она је савршена, њен глас ми је учинио продукцију песме најлакшом коју сам урадио у каријери“, рекао је Фонси.

Деми је, са друге стране, истакла да је Фонси захвалан и „сладак“, али и врло стрпљив с њеним шпанским, што је „заиста освежавајуће“.

„Била сам забринута како ће све испасти, али Луис је био добар и захвална сам му што ми је на снимању пружио подршку“, рекла је Деми.

Фонси ће нову песму промовисати на Love + Dance светској турнеји, у оквиру које ће 24. новембра наступити у Штарк арени.

Улазнице за овај плесно-музички спектакл су у продаји на свим продајним местима „Евентима“, на благајнама Арене и „Билет центра“ Београда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи