Gitarista Sleš na probi predstave na Brodveju

Slavni gitarista Sleš iznenadio je mlade glumce brodvejske predstave „Škola roka“ kada im se pridružio na probi tokom izvođenja hita "Sweet Child Of' Mine" benda „Ganz en rouzis“.

Muzičar se pojavio na sceni dok su glumci već vežbali izvođenje pesme i zasvirao zajedno sa mladim gitaristom Brendonom Niderauerom, koji igra Zeka Munihem.

Sleš je nastavio da svira sa glumcima, da bi zatim razgovarao sa njima i fotografisao se.

„Bilo je zaista lepo sresti grupu tako talentovanih rokera punih entuzijazma. To su stvarno super deca, i podjednako dobri muzičari“, ističe Sleš za list Rolingstoun.

Sleš nije jedina zvezda koja se pridružila ansamblu predstave Škola roka.

Ranije ove godine Stivi Niks je izvela sa bendom numeru Rhiannon pred iznenađenom publikom kao deo bisa.

Prema rečima glumca Aleksa Brajtmana, Niks je nekoliko puta gledala šou-program i zainteresovana je čak da povede bend na svoju turneju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво