Planule karte za „Glastonberi 2010”

Za razliku od prošlogodišnje prodaje karata za muzički festival „Glastonberi 2009” koja je trajala nekoliko nedelja, za naredni, jubilarni 40-ti, nestale su za manje od 24 sata.

Ulaznice za naredni festival "Glastonberi" (Glastonbury), koji će biti održan od 23. do 27. juna 2010. godine, rasprodate su za manje od 24 sata od puštanja u prodaju u nedelju ujutru u 9 časova, objavljuje "Bi-Bi-Si njuz".

Cena standardnih karata bila je 185 funti, što je za deset funti skuplje u odnosu na prethodni "Glastonberi", plus 10 funti za rezervaciju.

Ko bude došao kolima, parking će ga koštati 15 funti, a za kamp-kućice 75 funti.

Poklonici festivala imali su mogućnost da rezervišu kartu plaćajući depozit od 50 funti odmah, a ostatak će morati da daju pre isteka krajnjeg roka, 28. februara 2010.

Ulaznice za "Glastonberi" 2009. (održan od 24. do 28. juna) prodate su za nekoliko nedelja, dok ih je za 2008. bilo do samog početka festivala.

Festival će naredne godine biti održan po 40. put i organizator Majkl Ivis je rekao da su "očekivanja zaista velika", jer se planira gostovanje čak 40 bendova koji su obeležili prethodnih 40 godina.

Ove godine, zvezde na festivalu bili su Nil Jang, Brus Springstin, "Mednes", Nik Kejv, Tom Džouns, "Prodidži", "Franc Ferdinand", "Status kvo" i "Blur".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво