Koncert u Beču u čast Majkla Džeksona

Meri Džej Blajdž, Kris Braun i Natali Kol samo su neki od poznatih izvođača koji će nastupiti 26. septembra u Beču na koncertu u čast Majkla Džeksona.

Džermejn Džekson, brat preminulog "kralja popa", izjavio je danas novinarima na konferenciji za štampu da se očekuje oko 25 učesnika na koncertu u bečkom dvorcu "Šenbrun" u čast Majkla Džeksona 26. septembra.

Organizatori su naveli Meri Džej Blajdž, Krisa Brauna i Natali Kol, dok će imena ostalih umetnika biti saopštena kasnije ove nedelje u Londonu i Berlinu.

Među ranije najavljenim izvođačima su "Sister Sledž", Ejkon i Endžela Beset, "boj" bend "US5" kao i Džeksonovi muzičari i plesači.

Pre konferencije se nagađalo da će se na spisku pojaviti i "krupnija" imena, poput Madone, Vitni Hjuston, U2 i Lajonela Ričija, ali nisu spomenuti na današnjoj konferenciji.

"Sva imena su špekulacije medija, ovo nije finalna lista", naglasio je Georg Kindel, šef "Vorld tribjut prodakšnsa" koji organizuje šou.

Koncertu će prisustvovati i Ketrin, majka Majkla Džeksona, zajedno sa njegovo troje dece, a umetnici će izvoditi neke od najpoznatijih Džeksonovih hitova kao što su "Thriller", "Billie Jean" i "Black or White".

Organizatori su naveli da će koncert biti održan na bini u obliku krune koja će biti postavljena ispred carskog dvora.

Očekuje se oko 65.000 fanova, a cena karte ide od 63 do 512 evra. Prošle nedelje je polovina već prodata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво