Eminemu najviše nominacija za AMA nagrade

Reper-povratnik Eminem i novajlije „Lejdi Antebelum“ imaju najviše nominacija za predstojeću dodelu Američkih muzičkih nagrada. Za najprestižniju nagradu umetnika godine, pored Eminema, bore se i Džastin Biber, Kejti Peri, Keša i Lejdi Gaga.

Objavljene su nominacije za Američke muzičke nagrade. Eminem i „Lejdi Antebelum" imaju najviše nominacija, po pet, za najprestižnije muzičke nagrade u SAD.

Tinejdžerska senzacija Džastin Biber je kandidat za nagrade u četiri kategorije, a Kejti Peri, Keša, B.o.B i Ašer su nominovani u po tri kategorije, dok je Lejdi Gaga mogući dobitnik dve.

Eminema u borbi za nagradu umetnika godine čeka jaka konkurencija: Biber, Kejti Peri, Keša i Lejdi Gaga.

„Lejdi Antebelum" ima nominacije u kategorijama omiljeni bend, duo ili grupa u pop/rok i kantri kategorijama, zatim za kantri album, omiljenog savremenog umetnika za odrasle i za nagradu za najbolje nove umetnike.

Kejti Peri sa albumom "Teenage Dream" je nominovana za album godine, dok su joj konkurencija Biberov album "My World 2.0" i Eminemov "Recovery".

Pored njih, priznanje najboljeg bi mogao da dobije i album sa muzikom iz filma „Pomračenje", sage „Sumrak".

Tejlor Svift je nominovana za najboljeg ženskog izvođača kantri muzike, dok je Kris Braun u trci za omiljenog ritam i bluz pevača.

Nominacije su napravljene na osnovu lista najprodavanijih numera i evidencije o emitovanju na radiju i Internetu. Obožavaoci glasaju onlajn, a 38. dodela nagrada AMA je 21. novembra.

Na svečanosti u Los Anđelesu nastupiće Pink, Ašer i „Bon Džovi".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара