„Bir fest“ od 19. do 23. avgusta na Ušću

Najveći muzički i pivski festival u Istočnoj Evropi sprema se da tokom 13. izdanja ugosti više od pola miliona posetilaca! Ovogodišnji „Bir fest“ u Beogradu biće održan od 19. do 23. avgusta na Ušću, a za svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan.

Ovog avgusta Beograđane i goste srpske prestonice očekuje pet dana zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji, najavljuju producenti festivala - Beogradska kulturna mreža, prenosi Tanjug.

Beogradski „Bir fest“ je u prethodnih 12 godina ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u više od 200 inostranih i domaćih piva i više od 500 domaćih i stranih bendova.

Na otvaranju ovogodišnjeg festivala nastupiće „Riblja čorba“.

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, posetioce tokom leta očekuje niz događaja na kojima će moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže.

Najpoznatiji evropski festivalski vodič The European Festival Guide, uvrstio je „Bir fest“ među festivale koje ove godine ne treba propustiti.

Zahvaljujući statusu koji je stekao među ljubiteljima festivala iz celog sveta, beogradska muzička smotra je našla svoje mesto u ovogodišnjem izdanju vodiča, koji je štampan u 575.000 primeraka.

Vodič je dostupan u najvećim lancima knjižara kao što su "WH Smiths", "Waterstones" i "Sainsburys" i u 130 univerzitetskih biblioteka. Digitalno izdanje je dostupno za „Epl“, Android, „Blekberi“ i "Windows" uređaje, a može se naći i na Amazonu i Pocketmax-u.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво