Читај ми!

Legendarni tehno duo „Slem“ za vikend u Beogradu

Čuveni dvojac „Slem“, koji će 20. decembra nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd, raduje se ponovnom susretu sa domaćom publikom.

Članovi dua kažu da su veoma uzbuđeni zbog povratka u Srbiju i da je srpska publika uvek sjajna.

„Super smo se proveli i na 'Egzitu', sigurni smo da će tako biti i ovog puta, naročito što je ovo jedna od najdinamičnijih godina tokom naše karijere“, poručio je popularni dvojac domaćim ljubiteljima tehno zvuka.

Na trećem nastupu u Beogradu, pored starog materijala, predstaviće najnoviji album Reverse Proceed, koji je nominovan za album godine od strane prestižnog britanskog časopisa Di-džej mag.

Hrvatsku elektronsku scenu predstaviće di-džej i producent Edi Si. Od 2007. godine, vlasnik je digitalne etikete "Decoded Records", koja je orijentisana ka tehno zvuku. Osim gostovanja po regionu, na „Egzitu“, hrvatskom „Elektor-fanku“ i splitskoj „Rivi“, Edi Si u biografiji ima i nastupe u Španiji, Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Uz zvezdu večeri, a ispred "Lucky Light Records" nastupiće beogradski producent i di-džej Spidi koji će raditi "back2back" sa Goranom Kanom zvanim Kerkez, dobitnikom nagrade za najuspešnijeg di-džeja u Makedoniji. Za zagrevanje je zadužen di-džej Advarf iz Novog Sada.

Ulaznice po ceni od 1.190 dinara, mogu se naći na svim prodajnim mestima „Eventima“, kao i na biletarnicama Doma omladine Beograda i Kombank arene, dok će cena ulaznice na samom ulazu biti 1.500 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво