Читај ми!

Majli i Bijonse dominirale na dodeli Em-Ti-Vi nagrada

Uz nešto vrckanja i provokativnog plesa, vodeće dame pop muzike dominirale su na dodeli Em-Ti-Vi video muzičkih nagrada, gde su emotivna Majli Sajrus i uplakana Bijonse dobile glavna priznanja.

Sajrusova koja je šokirala javnost prošlogodišnjim „tverkovanjem“ (provokativni ples) na dodeli VMA nagrada, dobila je nagradu za video godine za Wrecking Ball gde naga sedi na kugli za uništavanje.

Majli nije izašla da primi nagradu već je ostala u publici zadržavajući suze, a nagradu je preuzeo mladi beskućnik Džesi.

„Čistio sam vaše sobe, bio sam statista u vašim filmovima, bio sam statista u vašem životu. Iako sam za vas nevidljiv na ulici, ima iste snove koji su vas doveli ovde“, objasnio je Džesi.

Nešto ranije na crvenom tepihu, Sajrusova je rekla da je odlučila da prestane sa eksplicitnim plesnim pokretima, ali je za razliku od nje, reperka Niki Minaž upravo sa takvim pokretima otvorila je feštu pesmom Anaconda.

Od prve dodele 1984. godine, VMA nagrade su sinonim neočekivanih i neplaniranih trenutaka u muzičkoj istoriji i svake godine publika željno iščekuje najnoviji ekces.

Bijonse je pružila najdirljiviji trenutak kada je dobila nagradu „Majkl Džekson“ za dostignuće u muzici, i to iz ruku supruga, repera Džej Zija koga je nazvala „najvećim živim zabavljačem“.

Džej Zi je, sa njihovom ćerkom Blu Ajvi u naručju, potom poljubio dirnutu suprugu koja je zatim održala mini koncert sa hitovima Haunted, Drunk in Love, Partition i Blue.

Bijonse je otišla kući sa još tri nagrade – najbolja saradnja za Drunk in Love sa Džej Zijem, najbolja kamera i najbolji video-snimak sa društvenom porukom za Pretty Hurts.

Celo veče proteklo je u znaku odličnih nastupa pop pevačica. Arijana Grande je na početku izvela Break Free, a potom se pridružila Minažovoj i Džesi Džej za Bang Bang.

Tejlor Svift predstavila je svoj novi singl Shake It Off, a Azaela i britanska pevačica Rita Ora izveli su njihovu Black Widow.

U oštroj suprotnosti sa raskošnim nastupima koleginica, britanski novajlija Sem Smit je na praznoj pozornici pokazao vokalne sposobnosti izvevši svoj hit Stay With Me, dok su "Maroon 5" izveli Maps ispred nedavno renoviranog „Forum teatra“ u Ingelvudu.

Među drugim dobitnicima nagrada koje dodeljuju obožavaoci su Kejti Peri za najbolji „ženski“ video-snimak za Dark Horse.

Lista glavnih dobitnika:

Video-snimak godine – Wrecking Ball Majli Sajrus

Umetnik koga treba pratiti – "Fifth Harmony"

Najbolji muški video-snimak – Sing Ed Širan

Najbolji ženski video-snimak – Dark Horse Kejti Peri

Najbolji pop video-snimak – Problem Arijana Grande i Igi Azaela

Najbolji hip-hop video-snimak – Hold on Drejk i Madžid Džordan

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво