Poslednje poglavlje priče o Beli Svon

Studio „Samit" najavio da će četvrti i poslednji nastavak serijala „Sumrak", film „Praskozorje", u bioskope stići u novembru sledeće godine. Moguće je i da će „Praskozorje" biti podeljeno u dva dela.

Holivudski studio, koji stoji iza serijala „Sumrak", najavio je da će sledeći nastavak, zasnovan na poslednjem od četiri romana, imati premijeru 18. novembra 2011. godine.

Ipak, još se ne zna da li će se na osnovu knjige „Praskozorje" (Breaking Dawn) snimati jedan, ili možda dva filma.

Filmovi iz serijala „Sumrak" nezavisnog studija „Samit", zasnovani su na izuzetno popularnim istoimenim knjigama Stefani Majer.

U fokusu knjiga i filmova je tinejdžerka Bela Svon, koja se zaljubi u vampira Edvarda Kalena.

Drugi nastavak „Mlad mesec" je posle premijere u novembru 2009. godine zaradio skoro 710 miliona dolara širom sveta.

Sledeći nastavak, „Pomračenje", u bioskope stiže 30. juna, a očekuje se da će imati mračniju atmosferu u odnosu na prva dva dela jer ga je režirao Dejvid Slejd ("30 Days of Night").

Kako su najavili iz „Samita", reditelj „Praskozorja" biće Bil Kondon, tvorac mjuzikla "Dreamgirls" i koproducent ovogodišnje ceremonije dodele Oskara.

Kako je „Praskozorje" poslednji roman u serijalu Stefani Majer, pojavile su se glasine u Holivudu da bi „Samit" mogao da podeli priču i da snimi dva filma da bi osigurao maksimalnu dobit.

Iz studija „Samit" nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju te glasine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво