Gosti iz Italije dolaze na premijeru filma „Čovek koji je kupio Mesec“

Povodom premijere italijanske komedije „Čovek koji je kupio Mesec“, u Beograd ove nedelje stižu reditelj filma Paolo Zuka i glavni glumac Jakopo Kulin. Premijera filma će se održati u bioskopu „Sinepleks“ u Tržnom centru „Ušće“ 21. novembra.

Publici će se nakon filma pokloniti Paolo, Jakopo i naš glumac Lazar Ristovski, kojem je poverena jedna od glavnih uloga u filmu.

Komedija Čovek koji je kupio Mesec najgledanija je domaća komedija u italijanskim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je napisao i scenario za svoj film.

Radnja filma smeštena je u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara (Lazar Ristovski), koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mesec. A zna se da Sardinjani uvek održe svoje obećanje.

Ovaj film u pratnji glumca i reditelja obišao je mnoge zemlje širom sveta, a publika ga je rado prihvatila i sada konačno stiže i u naše bioskope. Na repertoaru bioskopa širom Srbije naći će se od 21. novembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво