„Biser Bojane 2“ – romantična komedija, triler i drama

Novih osam epizoda koje čine drugu sezonu popularne serije „Biser Bojane“, snimane ovog leta na ulcinjskoj rivijeri, gledaćete od subote na prvom programu RTS-a. Prva epizoda predstavljena je novinarima u Kombank dvorani.

Serijal Biser Bojane jedan je od onih sadržaja zasnovanih na komediji i satiričnom pogledu na realne životne situacije koje su se odigrale poslednjih decenija na balkanskom prostoru.

Romantična komedija, triler i drama u isto vreme, ispunjena je humorom koji funkcioniše zahvaljujući glumcima, uverljivim u zanimljivim replikama i komičnim dijalozima. Među njima su i dobro poznata imena, Milutin Mima Karadžić i Sloboda Mićalović.

Iz vizure vašeg lika, kontroverznog biznismena Nikole Popovića, kako su u drugoj sezoni Bisera Bojane razrađene zakulisne radnje i odnosi između junaka serije?

„Nikola je ostao pri svome, s tim što je pojava nekih novih žena, između ostalih i komandira policije, koju igra Sloboda Mićalović, pa do ostalih, kao što su Miona Marković i tako dalje. Nekako se taj lik iskomplikovao, učinio se zanimljivijim. Moram da priznam, ono što je bitno, ovu seriju je bilo zadovoljstvo raditi“, naglašava Mima Karadžić.

Sloboda Mićalović se premijerno pojavljuje u Biseru Bojane 2. Poverena joj je uloga više inspektorke Čarne Blagojević.

Šta gledaoci mogu da očekuju od nove junakinje, hoće li napraviti pometnju?

„Hoće sigurno. Probaće bar da, žargonski rečeno, malo prodrma taj kavez kao žena, što je vrlo specifično. Probaće da se uhvati u koštac sa vrlo jakim muškarcima, sa vrlo opasnim muškarcima“, kaže poznata glumica.

Za sve koji su pratili serijal od samog početka, ali i za one nove, potencijalne gledaoce, svake subote od 21 sat na RTS stižu nove avanture jaunaka romantične akcione komedije Biser Bojane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво