Dodela Oskara bez domaćina!

Ove godine u Los Anđelesu, na svečanoj dodeli filmske nagrade Oskar, neće biti zvaničnog domaćina – to je prvi put za poslednjih 30 godina.

Umesto toga, slavne ličnosti će same najavljivati nominovane za tu prestižnu nagradu.

Čelnici Eji-Bi-Si entertejnmenta, TV kuće koja tradicionalno prenosi svečanu dodelu nagrada Američke filmske akademije, ove godine imali su teškoća da nađu voditelja ili više njih. 

Pre dva meseca, komičar Kevin Hart odustao je od uloge domaćina pošto su neke njegove poruke na Tviteru okarakterisane kao homofobične. Tada je rekao da mu je žao što je svojim izjavama neke ljude povredio, te da ne bi voleo da njegove greške iz prošlosti zasene dobitnike najvažnijih filmskih nagrada.

Dodela Oskara biće održana u Los Anđelesu 24. februara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво