Međunarodni festival etnološkog filma od 10. do 14. oktobra u Beogradu

Ljubitelji etnoloških i antropoloških ostvarenja moći će da vide 58 filmova na 26. Međunarodnom festivalu etnološkog filma koji će biti održan u Etnografskom muzeju od 10. do 14. oktobra.

Najnovija svetska i domaća produkcija etnološkog i antropolološkog filma u oktobru će biti pred beogradskim filmofilima.

Publika će moći da vidi 58 filmova, i to 22 u konkurentskom programu, 27 u informativnom programu i devet u studentskoj kategoriji.

Filmovi će se takmičiti za glavnu nagradu gran-pri, za najbolji domaći, inostrani i studentski film i za najbolji film na konkursu "ID3min".

O laureatima će odlučivati ovogodišnji žiri festivala u sastavu Etami Borjan (Hrvatska), Milutin Dedić (Srbija) i Aleksandra Pavićević (Srbija).

Selekciona komisija festivala pogledala je ukupno 160 pristiglih filmova iz više od 30 zemalja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво