Džulijan Mur u ljubavnom trouglu

Romantična komedija „Megin plan“ u četvrtak, 26. maja, stiže na redovne repertoare naših bioskopa.

Џулијан Мур у љубавном троуглу Џулијан Мур у љубавном троуглу

Scenario za film i režiju potpisuje američka glumica, književnica, rediteljka i scenaristkinja Rebeka Miler, na osnovu originalne priče Karen Rinaldi, a glavne uloge su poverene Greti Gervig, Džulijan Mur i Itanu Houku.

Megin plan nije film o prvom susretu i prvoj ljubavi, kao ni klasična priča o ljubavnom trouglu. Ovo je priča o drugoj ljubavi u životu, preispitivanju i kajanju žene koja se borila za ljubav tuđeg muža.

Megi (glumi je Gervigova) želi bebu, ali nije u stanju da održi bilo kakvu vezu duže od šest meseci. Upušta se u vezu sa Džonom (Houk), nesrećno oženjenim intelektualcem.

Njen mladalački entuzijazam odvaja Džona od njegove žene, dominantne danske kritičarke Džordžet Norgard (Murova).

Nakon jedne ćerke i tri godine kasnije, Megi upada u dilemu da li je razdvojila srodne duše? Ako se sve odvijalo po njenom planu, zašto onda nije srećna? Da li kada pozajmiš muža i posle se predomisliš, da li možeš da ga vratiš? Kakvu vrstu spletke će sada smisliti?

Saznajte od 26. maja u bioskopima širom Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара