Rimejk "Žute podmornice"

Animirani film "Žuta podmornica", zasnovan na muzici "Bitlsa", uskoro će biti snimljen ponovo i to u 3D verziji, najavljuju iz "Diznija". Novu verziju režiraće Robert Zemekis.

Studio Dizni potvrdio je da će snimiti rimejk filma "Žuta podmornica"(Yellow Submarine) iz 1968, crtaća zasnovanog na muzici "Bitlsa".

Novi film u 3D formatu sadržaće 16 pesma liverpulske četvorke kao i muziku iz originalne animirane verzije, saopšteno je na četvordnevnoj konvenciji Diznija održanoj u Kaliforniji.

Predsednik studija Dik Kuk saopštio je da će novu verziju "Yellow Submarine" režirati Robert Zemekis i da će koristiti iste efekte kao u ostvarenju "Polar ekspres".

Studio Dizni je saopštio i da lansira novu "liniju" filmova strave i užasa koje će raditi režiser "Panovog lavirinta" Giljermo del Toro.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво