Gugl: Srbija nije na listi nepoželjnih G Suite zemalja

Kompanija „Gugl“ oglasila se zvaničnim saopštenjem u kojem je objasnila da Srbija nije na listi nepodržanih „G Suite zemalja“.

Kompanija „Gugl“ navela je u saopštenju dostavljenom portalu Mondo da je G Suite u punoj funkciji i da su sve njegove usluge dostupne za postojeće korisnike u Srbiji.

„Svesni smo postojanja problema, koji je onemogućavao registraciju novih korisnika za G Suite u Srbiji. Odmah smo preduzeli korake da ga otklonimo i korisnici sad mogu normalno da se registruju“, navodi se u saopštenju.

Premijerka Srbije Ana Brnabić ranije je saopštila da je njen tim dobio potvrdu od kompanije da bi problem sa servisima „Gugla“ u Srbiji trebalo da bude rešen u najskorije vreme.

Brnabićeva je istakla je da je od menadžmenta kompanije dobijena čvrsta uveravanja da Srbija nije stavljena na „crnu listu“ te kompanije, te da je reč o tehničkom, a ne, kako su pojedini mediji i društvene mreže preneli, o političkom, finansijskom ili pravnom problemu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи