Брнабић: Србија није на црној листи „Гугла“, проблем техничке природе

Проблем са услугама „Гугла“ у Србији требало би да буде решен у најскорије време, о чему су премијерка Ана Брнабић и њен тим добили потврду од управе компаније у САД.

Од руководства „Гугла“ добијена су чврста уверавања да Србија није стављена на „црну листу“ те компаније, те да је реч о техничком, а не, како су поједини медији и друштвене мреже пренели, о политичком, финансијском или правном проблему.

Председница Владе и њен тим, наиме, у сталном су контакту с представницима „Гугла“, односно с руководством компаније у САД управо због информација које су се у јавности појавиле, а према којима је Србија стављена на „црну листу“ те компаније.

У саопштењу из кабинета премијерке наводи се да су добијена чврста уверавања да је реч о техничком проблему, те да се очекује у најскорије време решење управо тог техничког проблема и наставак нормалног функционисања свих услуга компаније „Гугл“ у Србији.

„Верујемо да ће се компанија 'Гугл' ускоро о овоме изјаснити“, наведено је у саопштењу, у којем се још апелује на јавност да се овако важне инфромације убудуће најпре провере.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво