Više od milion ljudi koristi „Vajberove“ nalepnice Beograda

Za manje od mesec dana, srpsku i englesku verziju nalepnica Grada Beograda "Young love in Belgrade" preuzelo je više od milion ljudi. Javna ćaskanja (četove) Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda prati isto toliko građana, koji svakodnevno mogu da se informišu o aktuelnostima u gradu, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Gradske uprave.

Vajberove nalepnice predstavljene su krajem septembra, a, kako navode u Gradskoj upravi, Beograd je izglasan među prvih deset svetskih metropola kojima je posvećen paket stikera "Young love in...", zajedno sa Moskvom, Parizom, Njujorkom.

Glasanja za izbor sledećeg grada je u toku na Vajberovom javnom četu "Purple Group".

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket“, koji će više od 754 miliona korisnika Vajbera širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

Ovom jedinstvenom paketu nalepnica koje se koriste u aplikaciji Vajber teme su Beograd, Beograđani, njihov duh, žargon i navike.

Dizajnerski tim iz „Vajberove“ centrale u Tel Avivu izradio je nalepnice, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije, a cilj je promocija Beograda kao svetske turističke destinacije.

Osim javnog četa Grada Beograda na Vajberu, grad je nedavno pokrenuo i aplikacije „Beokom-servis“ i „Beograđani“, zahvaljujući kojima građani mogu da ukazuju na komunalne probleme i da daju predloge za lepši i kvalitetniji život u gradu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи