"500L Beats Edition", komponovan od strane Dr Drea!

Specijalnu verziju modela „500L“, pod nazivom „bits edišn“, „krštenu“ po sjajnom "Beats" audio sistemu koji je odlikuje, verovali ili ne, kreirao je Dr Dre!

„Fijat“ je predstavio novu specijalnu seriju „500L bits edišn“ (Beats Edition) koja racionalizuje ponudu novim bojama, unutrašnjim oblicima i opcionim izborima za nove članove porodice „500“.

U pitanju je poseban model „500L trekinga“ koji je razvijen u saradnji sa poznatim američkim reperom i producentom Dr Dreom i direktorom muzičke kuće "Geffen A&M Records", Džimijem Ajavinom.

Spolja, „Fijat 500L bits edišn“ karakterišu dva tona sive i crne – mat ili sjajne, naglašene crvenim i satenskim hromiranim elementima za moderan, svetski izgled.

Uz crvene linije na retrovizorima, mat crne felne od 17 inča, tu su i crvene kočione čeljusti koje se iza njih skrivaju.

Isti stil je zastupljen i unutra, „potpuno crno“ okruženje i crna obloga novom vrstom tekstila i ekološkom kožom sa crvenim štepovima.

Ova verzija se može pohvaliti i kvalitetnim "Beats" audio sistemom, po čemu je i dobila naziv, razvijenim posebno za ovaj model.

Pored „Bits“ edicije, „Fijat“ je istovremeno predstavio i dva nova motora za „500L“ - 1,6-litarski turbodizel multidžet (Multijet) od 120 konjskih snaga, kao i 1,4-litarski ti-džet (T-Jet) turbo benzinac, iste snage.

Uz to, prikazan je i „500L biznis“ (500L Business) koji dolazi u tzv. venecija blu metalik boji, a poseduje novi enterijer izrađen u kombinaciji kože i tkanine.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 26. feb 2014, 09:47) - Nemanja [neregistrovani]

+

Prodaja Fiata 500L očigledno ide veoma dobro jer fabrika dosta kasno izbacuje nove motore, a automatski menjač za evropsko tržište ne postoji.

(utorak, 25. feb 2014, 19:49) - Darko [neregistrovani]

Lepota

Cenim ja napore Fiat-a,ali ovo je po meni jednostavno ružan auto.Svako ima svoj ukus,ali...mnogo je lepši renault clio,peugeot ili kia za te pare.