Читај ми!

„Tviter“ menja izgled naloga

Nalozi na Tviteru biće redizajnirani. Jedan od urednika sajta "Mashable", Met Petroncio, kaže da ga novi izgled podseća na "Fejsbuk" i "Gugl plus".

Jedan od urednika sajta Mashable, Met Petroncio, kaže da je njegov Tviter nalog pretrpeo velike izmene, pa očekuje da je to u sklopu velikog redizajna.

Tako je glavna slika sa ličnim detaljima pomerena u gornji levi ćošak, dok se ispod nje našao prostor za Tvitove, fotografije i video-snimke.

Tu se i dalje nalazi deo na kom se navodi koga pratite i ko vas prati.

Tvitovi su sad daleko veći i pregledniji. Met kaže da kada je gledao naloge drugih ljudi, oni su takođe poprimili novi izgled.

Inače, ovakvo i slično testiranje izmena je uobičajena stvar kada je kompanija „Tviter“ i pitanju.

Svaka izmena i nova funkcije na ovaj se način uvek testiraju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво