Најбржа београдска невеста

Марија Стамболић победница је другог „Дуела у венчаницама“, то јест београдске трке у венчаницама. Око 200 девојака у белим хаљинама и патикама нису се штеделе, а победнице су освојиле вредне награде.

На тргу Николе Пашића у Београду одржана је друга по реду трка у венчаницама у организацији магазина Венчање. Око 200 девојака трчало је од Скупштине града до Теразија, најављујући тако Сајам венчања, а најбрже су освојиле вредне награде.

Центар Београда био је препун девојака у белом. Не због венчања, већ необичне трке „Дуела у венчаницама". Иако су носиле раскошне хаљине, такмичарке су без проблема истрчале 150 метара дугу стазу. Уместо високих потпетица, испод тоалета извиривале су патике.

„Трка сама по себи није била напорна није ни дугачка релација. Било је супер. Препоручујем свим девојкама следеће године да се пријаве", рекла је Марија Баћић, једна од такмичарки.

Такође у венчаници, почетак трке означила је рукометашица Светлана Китић.

„Манифестација је баш слатка у смислу да шаље неку поруку љубави, мира, једну лепу слику шаљемо у свет да и ми коња за трку имамо", истакла је Светлана Китић.

„Успели смо да на првој трци пошаљемо поруку у свет да верујемо у љубав, да имамо спортско срце и да је Београд једна атрактивна туристичка дестинација, чему је допринела и наша манифестација", објаснила је Зорица Јовановић, организаторка.

О најбржој су одлучивале стотинке. Првопласирана Марија Стамболић иза себе је за само стотинку оставила Александру Пешић, а за три Иву Дајић.

Трку у венчаницама подржале су Туристичка организација Београда и Скупштина града.

Други Сајам венчања отворен је након трке и трајаће до 21. јуна.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво