Помама за сличицама фудбалерки

Уочи Светског првенства у женском фудбалу, које се овог лета одржава у Немачкој, помама за самолепљивим сличицама фудбалерки не престаје. Иако мање популарне од сличица на којима су њихове колеге, милиони паковања недовољни су да се испуне албуми пасионираних навијача.

Некада резервисане само са фудбалере, албуме са самолепљивим сличицама ових дана красе и женски тимови. У току је права борба без милости у којој је једини циљ доћи до сличица са играчицама које ће на веома важном такмичењу представљати своје земље.

Упркос чињеници да се ближи Светско првентсво у женском фудбалу италијански произвођач самолепљивих сличица „Панини" није очекивао да ће количина од 4,5 милиона паковања планути у року од две недеље!

Како би одговорио изузетно великој потражњи произвођач је одштампао још милион паковања које пасионирани сакупљачи нестрпљиво чекају.

„Цела линија сличица са фудбалеркама је у почетку била коцкање, али извештаји које добијамо са тржишта показују да се коцка исплатила", објаснила је Кристин Фролихер, портпаролка компаније „Панини".

Представник немачке женске фудбалске репрезентације, која ће ове године покушати да одбрни титулу светских првакиња, Нилс Барнхофер, открио је да и чланице тима са истом страшћу сакупљају сличице, те да редовно размењују дупликате како би што пре попуниле албуме.

Два албума која су се појавила уочи Светског првенства у женском фудбалу у Немачкој представљају 16 тимова са по 17 играчица.

Према оцени произвођача најтраженије су сличице популарне немачке фудбалерке Биргит Принц као и петоструке Фифине играчице године Марте из Бразила.

Сличице и албум су у великој мери исти као и они који су се до сада пратиливелика такмичења фудбалера, са једним изузетком, ниједна фудбалерка у подацима испод сличица нема наведену тежину.

Светско првенство у женском фудбалу почиње 26. јуна у Немачкој, а компанија „Панини" имала је доста среће када је одлучила да први пут штампа серију самолепљивих сличица посвећену женском спорту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво