Ураган Џулија осваја медаље и у 104. години!

Џулија Хокинс, Американка стара 103 године, активно трчи и осваја златне медаље, а због брзине и спретности добила је надимак Ураган.

Времешна трчакица је 2017. године поставила светски рекорд одличним резултатом на 100 метара.

Хокинс сматра да је у њеним годинама сваки дан посебан, за свако ново јутро је изразито захвална и због тога остаје позитивна и у покрету.

„Тајна мог дугог живота су моје страсти. Страст је оно што ме тера да наставим даље. Такве ствари вас једноставно терају да живите и да желите да радите. Изађите из куће, покрените се, упознајте нове људе и радите нешто ново сваки дан“, рекла је Џулија Хокинс.

Према њеним речима, редовно одлази на представе, мјузикле и у цркву. Себе сматра авантуристом и жели да испроба све спортове и активности на које наиђе, преносе амерички медији.

Џулија има четири кћерке, три унуке и три праунуке. Осим што се бави трчањем, веома је успешна и у бициклизму. У неколико интервјуа је истакла да није прошао дан у којем није возила бицикл или трчала и да одувек ужива у спорту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво