Као на филму, амерички специјалци скакали на нарко-подморницу у покрету

Специјалци америчке Обалске страже пресрели су подморницу која је превозила дрогу, а група командоса је чак успела да се укрца на њу док је била у покрету.

Заплењивање подморница нарко-картела, које превозе дрогу до америчке обале није нимало лак посао, а многе од њих успевају да избегну патроле Обалске страже.

Међутим, некада се и снагама реда посрећи, као што је то био случај недавно када су спазили подморницу на површини.

Пре него што је успела да зарони, три командоса Обалске страже скочила су са брода „Манро“ на подморницу. Један од њих је ударао на поклопац тражећи од посаде да отворе, након чега су се кријумчари предали.

Обалска стража запленила је 7,7 тона кокаина, процењеног на 232 милиона долара. Свеукупно, „Манро“ је од маја до јула у водама Тихог океана у 14 различитих рација запленио 17.690 килограма кокаина и 423 килограма марихуане, вредних 569 милиона долара.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво