Дођите на Авалу, Торањ прославља рођендан

Навршава се девет година од отварања обновљеног торња на Авали, који је срушен 29. априла пре две деценије у НАТО бомбардовању. ЈП Емисиона техника и везе, у чијој је надлежности рад Авалског торња, позива све Београђане и госте главног града да 21. априла од 12 часова дођу на Авалу и прославе девети рођендан Авалског торња. Све њих, очекује богат забавни и културни програм, који ће трајати до касних поподневних сати.

Посетиоце ће забављати дечји „Рок хор“, који ће изводити познате рок нумере у новом аранжману.

Најмлађе госте очекује незабораван провод уз осликавање лица, плесни шоу дечје хип-хоп групе, музичке столице, али и креативан рад и дружење у оквиру Лего радионице која се одржава у просторијама Музеја емисионе технике.

На бини у подножју торња ће наступити и КУД Извор и 13-годишња Дијана Драгосављевић, која својим маестралним гласом изводи етно песме. Биће ту и борба витезова из Смедерева, где се само недељу дана касније одржава Светско првенство у националним историјским средњевековним борбама.

Спортски авантуристи могу доживети, сада већ чувено спуштање конопцима низ Авалски торањ, и то са 110 метара његове висине.

За оне нешто мало мање храбре организатори рођенданске прославе су се потрудили да припреме и пратећи програм око платоа Торња, тако да ће гости моћи да пробају разне ђаконије које припремају гошће из Туристичке организације Ражња и забаве се уз мајсторије врсних занатлија, који ће своје радове изложити на штандовима око платоа.

За љубитеље моде, од 17 часова биће организована и модна ревија. Још бројна изненађења очекује све посетиоце.

За све оне који немају сопствено возило, у подножју Авале ће бити бесплатан аутобус који до торња полази између 11.30 и 11.45 часова.

Дођите на Авалу!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво