Канађанин поправио рупе на путевима, грађани га частили кафом и марихуаном

Где је власт заказала, деловао је двадесетдвогодишњи канађанин Џон Мекју који је одлучио да поправи и попуни рупе на путевима, а учинио је то јер је због једне такве рупе доживео саобраћајну несрећу возећи се у аутомобилу са својом мајком.

Уместо да пише властима да реагују, одлучио је да преузме ствари у своје руке, па је набавио опрему и попунио рупе.

Његов труд су приметили и грађани који су му за рад и труд давали новац, кафу и марихуану, преноси Си-Би-Ес Њуз.

„Добијам доста новца. Неколико људи ми је дало и марихуану, што је супер“, рекао је Мекју.

Канадске власти поручиле су му да је то посао који би требало да препусти професионалцима, јер на овај начин угрожава себе, радећи на путевима где је саобраћај веома густ.

„Полиција је долазила, претили су ми туžжбом. Ово није први пут да сам на аутопуту. Раније сам стопирао на путевима на којима је било више већих и брзих возила. Знам шта треба радити када се појави ауто који се креће великом брзином“, закључио је Џон Мекју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво