Полицајци жене возаче изненадили цвећем

Припадници Министарства унутрашњих послова - Управе саобраћајне полиције у свим полицијским управама у Србији симболичним гестом, поклањањем цвећа, честитали су суграђанкама 8. март – Дан жена.

Суграђанке којима су полицајци, приликом редовне контроле саобраћаја честитали Дан жена и поклањали цвеће, биле су пријатно изненађене и нису криле одушевљење.

Једна од њих је рекла да поштује саобраћајне прописе и да је очекивала редовну рутинску контролу, те додала да је одушевљена овим гестом полиције.

„Свака част нашој полицији и све похвале за ове момке који брину о нашој безбедности и пожртвовано раде“, рекла је она.

Друга је, пак, истакла да никада није доживела овакав гест који сматра још једним кораком у иначе одличној сарадњи са полицијом.

Полицијски службеници који су дамама поклањањем цвећа, приликом редовне контроле саобраћаја, честитали празник истичу да су на овај начин желели да им и они улепшају данашњи дан и још једном их подсете да поштују саобраћајне прописе и пажљиво и опрезно возе због временских услова.

„Поводом 8. марта - Дана жена одлучили смо да лепим гестом обрадујемо жене возаче и да им приликом контроле саобраћаја поклонимо цвеће. Жене су биле поприлично изненађене“, каже полицијски службеник.

Припадници Министарства унутрашњих послова и на овај начин желе да покажу да превенција, брига и узајмно поштовање грађана и полиције предстваљају важан фактор у постизању веће безбедности и приближавања рада полиције грађанима.

број коментара 4 пошаљи коментар
(четвртак, 08. мар 2018, 15:42)
Branko [нерегистровани]

Полицајци жене возаче изненадили цвећем

Inzvanredan gest,svaka čast za saobraćajce.

(четвртак, 08. мар 2018, 15:34)
anonymous [нерегистровани]

Ne uklapa se...

Koga danas interesuju lepe i dobre stvari,zato ovaj lepi gest niko ne komentarise.

(четвртак, 08. мар 2018, 15:32)
Saobraćajac [нерегистровани]

Nisu svi pripadnici vlasti isti


Dakle, treba da znate da ipak nisu svi pripadnici vlasti neuviđajni!

(четвртак, 08. мар 2018, 15:14)
Sale [нерегистровани]

Bravo

Bravo,prelep gest.Srecan 8 mart svim nasim sugradjankama.