Паб нуди попуст ако оставите мобилни телефон на улазу

„Дебели вепар“, паб у Рексхему, покренуо је акцију да подстакне муштерије да се друже и причају – ако оставе мобилни телефон на улазу, добијају попуст од 25 одсто на све што поједу у пабу.

Акција се организује понедељком и врло брзо је постала веома популарна. И то не само локално, већ су многе муштерије на друштвеним мрежама похвалиле паб, а људи широм света су им се прикључили у позитивној оцени.

Менаџер паба „Дебели вепар“, Рич Воткин, рекао је да је он први веома завистан од мобилних телефона и да је велики део времена залепљен за екран, највише због посла.

„Ипак, помислио сам да би било лепо да мотивишемо муштерије да максимално искористе посету пабу да би се дружили са људима и побегну од информација којима их 'бомбардују' на мобилним уређајима. Ми се трудимо да направимо добру атмосферу са пићем, храном и живом музиком, а онда је боље да се муштерије једноставно препусте уживању“, истакао је Воткин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво