Уместо Пуђдамона полиција хтела да ухапси комичара

Шпанска полиција хтела је да ухапси одбеглог каталонског лидера Карлеса Пуђдамона, али је брзо схватила да се ради о двојнику – комичару који се обукао као бивши каталонски лидер, који се налази у Бриселу.

Комичар Хоакин Рејес изјавио је за шпански радио програм Ла вентана да му је пришло шест полицајаца док је био обучен као Пуђдамон и изводио скеч у оквиру ТВ комедије Ел интермедио у предграђу Мадрида, пренео је бриселски портал Политико.

Рејес је рекао да су полицајци добили дојаву да се Пуђдамон, који се налази у Белгији, вратио у Шпанију и да је у Мадриду.

Навео је да су се полицајци смејали када су схватили да нису дошли до правог човека.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво