Разболело се 25 чланова посаде у А-380, путницима ништа!

Готово комплетној посади авиона А-380 компаније „Бритиш ервејс“ позлило је у току лета за Лондон, па је летелица принудно морала да слети у Ванкувер.

Двадесет и два члана кабинског особља и три пилота на лету 286 из Сан Франциска пожалила су се да им није добро и касно синоћ завршила у болници на ванредним прегледима.

Портпаролка компаније „Бритиш ервејс“ Мишел Кропф потврдила је да је 25 запослених спроведено до локалних болница у Ванкуверу.

„Ербас А-380“ обично опслужује 31 члан посаде, четири пилота и 27 стјуарда и стјуардеса.

Међутим, она је инсистирала на томе да узрок њиховог стања није удисање дима, како су у старту известили поједини британски медији, и да се није радило о принудном слетању, наводи Ројтерс

„Лет из Сан Франциска је скренуо ка Ванкуверу, јер члановима посаде није било добро. Њихово здравствено стање је проверено у локалним здравственим установама пре него што су пуштени на одмор“, објаснила је портпаролка.

„Наш земаљски тим у Ванкуверу је организовао хотелски смештај за путнике, и они ће ускоро наставити пут алтернативним летовима.“

На лету је било око 400 људи и нико од њих није затражио медицинску помоћ.

Прави узрок лошег стања посаде није саопштен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво