Читај ми!

У браку 75 година!

Заједничка интересовања и вечерњи изласци удвоје формула су успеха Лајонела и Елен Бакстон који су у браку пуних 75 година! Супружници са највероватније најдужим брачним стажом у Европи тврде да се воле као и првог дана када су се упознали далеке 1930. године.

Некима се и деценија после судбоносног „да" чини као вечност. Међутим, Британци Лајонел и Елен Бакстон у браку су 75 година, што је најдужи брачни стаж у Великој Британији, а вероватно и у Европи, пише лондонски Дејли мејл.

И после више од осам деценија, колико је прошло од када су се упознали, 100-годишњи Лајонел и годину дана млађа Елен тврде да права љубав никада не избледи и да се и данас воле као првог дана.

„Никада нисмо били раздвојени нити смо пожелели неког другог. Дуго смо у браку зато што смо и пријатељи поред тога што смо брачни пар. Увек смо се трудили да изађемо увече заједно, на вечеру или на неки плес и тако смо одржали брак", рекла је Елен.

Лајонел тврди да се од Елен није раздвајао дуже од једне ноћи у последњих осам деценија, као и да се никада није уморио од њеног присуства.

Супружници воле исте ствари: ТВ серије, бинго, да играју карте, читају романе и прате квизове, а од спортова дартс (пикадо), снукер (билијар) и фудбал.

Упознали су се у марту далеке 1930. године, када је Уругвај освојио Мондијал, почели радови на чувеној брани Хувер, рођене звезде великог екрана Клинт Иствуд и Стив Меквин.

Током брака су „испратили" долазак и одлазак са власти чак 15 британских премијера.

Имају ћерку Синди (62) и четворо унучића.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво