Квантна медицина: достигнућа модерне физике у служби здравља

Дијагноза без штетних зрачења и других негативних ефекта уз давање терапије која нема негативних последица за организам пацијената – један је од описа квантне медицине, која користи достигнућа и развој модерне физике. Квантна медицина није интегрисана у домаћи систем здравства, али је приступачна, наводе стручњаци.

„Развој модерне физике је довео до сазнања да је суштина живота и свега што нас окружује – енергија. Управо на кориговању тих енергетских токова, се заснива квантна медицина. Свака ћелија је електромагнетна јединица која емитује електромагнетне таласе као последица биохемијских процеса у организму. Када се поремети електромагнетно поље, поремете се и биохемијски процеси и то је пут за настанак болести“, објаснио је доктор Владимир Синицки, радиолог и специјалиста квантне медицине, гостујући у Београдској хроници. 

Доктор Синицки додаје да је тренутно најмоћнији апарат из области квантне медицине, биорезонантни скенер помоћу кога се могу видети и предиспозиције за развој болести што може утицати на спречавање обољења.

Синицки је, говорећи о предностима квантне медицине, каже да је циљ да се пацијенту помогне на све могуће начине, јер се неретко деси да се у лечењу наиђе на „зид“, и додаје да стручњака из области квантне медицине, која је посебно развојена у Русији, има све више.

„Ако проценимо после прегледа да је за пацијента најбоље да користи лекове, ми ћемо га лечити лековима. Ако постоји могућност да га излечимо микрорезонантном терапијом то је много боље за њега, јер ће у серији од 12 дана да превазиђе болест, да се излечи и да више не размишља о томе. Проблем с лековима је што се често пију до краја живота“,  рекао је Синицки и нагласио да терапија из области квантне медицине може да се користи у скоро свим гранама медицине и да даје изузетне резултате у лечењу главобоља, гастритиса, алергија, чира на желуцу, дванаестопалачном цреву...

Квантна медицина није интегрисана у домаћи здравствени систем. У свету је квантна медицина скупа, за многе и привилегија. Доктор Синицки међутим наводи, да примена метода које нуди квантна медицина у Србији – није скупа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво