Порука пивара и младих о одговорном пијењу алкохола

Поводом светског дана одговорне конзумације пива, 16. септембра, више од 100 пивара, младих, организација, амбасадора, власника барова, медија и појединаца учествовало је у снимању јавне поруке о одговорној конзумацији пива.

Заједничка порука снимљена је као део кампање „Трезно и опрезно. Изабери одговорно“ коју Удружење пивара Србије реализује са циљем подизања свести јавности и позивања на одговорну конзумацију.

Снимању поруке присуствовали су амбасадори Канаде и Данске у Србији, Кати Чаба и Андерс Хоугор, председник УПС Владимир Вава, млади коју су један зид у Цетињској украсили порукама кампање.

Подаци Светске здравствене организације показују да годишње од последица алкохола у свету умре 3,3 милиона људи, а према европским подацима дечаци у Србији старости 16 година конзумирају алкохол свих 30 дана месечно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво