Тањи струк уз укусно грожђе

Крај лета и почетак јесени идеални су за оне који желе да се отарасе неколико килограма вишка и повећају унос свежег воћа и поврћа. Одаберите грожђе за савезника и осим масних наслага ослободите се и токсина, саветују стручњаци.

Тањи струк уз укусно грожђе Тањи струк уз укусно грожђе

Уколико се грожђе паметно уврсти у свакодневну исхрану, може дати добре резултате у смањењу телесне тежине.

Препоручује се свакодневно конзумирање за ужину, уместо слаткиша и грицкалица. Грожђе ће на тај начин пружити осећај ситости и тако утицати на смањење главних оброка, а и прилагодиће навике здравој и укусној ужини.

Такође, истичу нутриционисти, ово воће је богато флавоноидима, који утичу на чишћење организма и одлични су савезници у борби са токсичним супстанцама које човек уноси кроз храну и пиће. Најпознатији извор флавоноида је сок од црног грожђа, а има их и у вину.

Бројни корисни састојци којима обилују црна, црвенкаста или „бела“ зрна утичу на лепоту коже и косе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво