Жртва злостављања или уцењивачица?

Прича о бурном разлазу Мела Гибсона и Оксане Григоријеве могла би да добије потпуно нови ток. Полиција Лос Анђелеса саопштила је да истражује да ли је руска певачица покушала да изнуди новац од познатог глумца и редитеља.

Познати глумац и редитељ Мел Гибсон већ недељама је на мети медија због наводног физичког и вербалног злостављања своје бивше девојке, руске певачице Оксане Григоријеве.

Међутим, полиција Лос Анђелеса саопштила је да истражује да ли је Григоријева покушала да уцени Гибсона.

Сајтови на интернету који прате свет шоу бизниса данима објављују наводне транскрипте Гибсонових претњи Оксани Григоријевој и његових вулгарних испада које је она снимала.

Иако детаљи истраге нису прецизирни, претпоставља да полиција, заправо, истражује да ли је Григоријева, пласирањем тих аудио снимака и оптужбама да ју је злостављао, покушала да изнуди новац познатом глумцу.

Детективи су раније овог месеца саслушали руску певачицу у вези са оптужбама да за злостављање.

У медијски циркус који је настао због сукоба бивших партнера, укључио се и гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер који је Мела Гибсона упоредио са бушотином у Мексичком заливу из које сукља нафта.

Док су стручњаци Бритиш петролеума изгледа успели да савладају извор из којег је куљала нафта „нико нема идеју како да обузда Мела Гибсона", рекао је Шварценегер.

Гибсон и Григоријева споре се око старатељства над њиховом осмомесечном кћерком, а ниједно од њих двоје није званично оптужено за неки прекршај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво