Читај ми!

Трамп се враћа у свет друштвених мрежа

Бивши председник САД Доналд Трамп, након напада на Капитол 6. јануара, не може да користи Твитер, Фејсбук нити друге популарне друштвене медије. Међутим, за два-три месеца вратиће се објављивању на интернету јер планира да лансира своју платформу.

Џејсон Милер, портпарол Трампове председничке кампање 2020. године, рекао је Фокс њузу да бивши председник САД поново улази у простор друштвених медија путем нове платформе, јавља Ројтерс.

Осим тога да је у путању мрежа која би могла да „у потпуности редефинише игру“, Милер није изнео друге детаље.

Такође, нико се није огласио о овом питању из конгломерата "Trump Organization".

Представници „Твитера“, прошле недеље, најавили су преиспитивање политике и разматрања да ли би светски лидери требало да се придржавају истих правила као и други корисници платформе. Пре него што одлука буде коначна, о забранама које се тичу државника „Твитер“ ће питати за мишљење и своје кориснике.

„Твитер“, „Фејсбук“ и друге друштевене мреже под лупом су јавности због поступања према налозима политичара и државних званичника након суспендовања Трампа након дешавања у јануару. 

„Фејсбук“, који је на неодређено време суспендовао Трампа, затражио је од свог независног надзорног одбора да одлучи да ли ће забрана остати на снази.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара