Расел Кроу – Моје имање има нови живот, хвала природи

Током викенда у Аустралији, киша је скоро непрестано падала, а познати холивудски глумац Расел Кроу, сликао је своје имање после пожара и кише.

Огроман пожар погодио је село Нана Глен, које се налази око 25 км северозападно од луке Кофс, у новембру прошле године уништавајући куће и земљишта.

Глумац Расел Кроу власник је 400 хектара земље око тог подручја, и напоменуо је да је веома срећан што му је имање спашено. Од сасвим спаљене земље и шуме, природа је поново почела да буја.

„Моје имање пре десет недеља, пошто га је пожар уништио и јутро после кише, јер је цео викенд падала киша“, написао је глумац на свом Твитер налогу.

Током протеклих месеци глумац је често отворено говорио о пожарима у Аустралији, а на својим профилима на друштвеним мрежама прикупљао је помоћ за пожаром захваћена подручја.

Свечаност доделе „Златног глобуса“, искористио је да пошаље снажну поруку о климатским променама.

Холивудски глумац није лично преузео награду, то је за њега учинила Џенифер Енистон која је прочитала и његов говор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво