Принц Вилијам: Тужан сам, не могу више да подржавам Харија

Принц Вилијам се нада да ће се краљевска породица једнога дана помирити. Читав живот сам подржавао брата, али више не могу, рекао је Вилијам у првој изјави за медије након што су принц Хари и његова супруга Меган одлучили да се одрекну свих краљевских дужности.

Војвода од Кембриџа признао је да је тужан због братовљеве одлуке да се „повуче“ са својих дужности, преноси Сандеј тајмс. За лондонски лист је навео и да му је криво што краљевска породица „више није тим“.

„Све што можемо да урадимо, што ја могу да урадим, јесте да покушам да их подржим и надам се да ћемо временом поново мислити исто. Желео бих да сви играмо у истом тиму“, истакао је принц Вилијам.

Помирљиве речи војводе од Кембриџа су у приличној супротности са пређашњим извештајима да су будући краљ и његов отац, принц Чарлс, „веома бесни“ на Харија.

Разговор са краљицом

Британска краљевска породица састаће се сутра да би размотрила даљу будућност војводе и војвоткиње од Сасекса.

Састанку на имању Сандрингем ће присуствовати краљица Елизабета Друга, принц Чарлс, принц Вилијам и принц Хари.

Очекује се да се и преко видео-линка прикључи и војвоткиња од Сасекса, Меган, која се тренутно налази у Канади.

То ће бити први пут да се виши чланови краљевске породице састану након што су Хари и Меган јавно објавили своју жељу да се повуку са својих краљевских дужности и да време проведе између Британије и Северне Америке.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво