И Денерис жели да буде „женски Бонд“

Звезда серије „Игра престола“ Емилија Кларк жели да буде први „женски Џејмс Бонд“!

Пошто је Данијел Крејг, после 13 година у кожи агента 007, најавио повлачење, Емилија Кларк, позната по улози Денерис Таргеријан, себи је поставила циљ да постане прва жена Џејмс Бонд. 

Признање о намерама да постане најпознатији светски филмски тајни агент, глумица је дала у интервјуу за часопис Емпајер.

„Наравно да желим да играм Џејмса Бонда! Џејмс Бонд је једна од оних франшиза у којој је све увек добро. Можете бити било какав агент, чак и никакав, али то ће и даље бити интересантно“, рекла је Емилија.

Бројнe глумице су у оштрој борби за улогу женског тајног агента, укључујући Мишел Докери, познату по улози у серији Даунтонска опатија.

Лашана Линч тренутно је међу најјачим кандидаткињама, којој је иначе већ додељена улога у најновијем филму о агенту 007 Нема времена за умирање (No Time to Die), који ће почети да се приказује наредне године.

Сценарио је написала Фиби Волер Бриџ, чиме је постала једна од само две жене које су икада писале за франшизу.

Главни глумац Данијел Крејг назвао ју је сјајним писцем и открио да је Фиби ангажована на његов предлог.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи