Откривен назив 25. филма о Џејмсу Бонду

Дуго очекивани нови филм о Џејмсу Бонду зваће се „Нема времена за умирање“ ("Nо Time To Die"), објављено је на званичном налогу продукције на „Твитеру“.

Филм је претходно имао радни наслов Рука која разбија (Shatterhand), али је назив промењен како би био у складу са именима претходних култних филмова о британском агенту. 

Снимање филма још траје, а то ће бити последње појављивање Данијела Крејга у улози агента 007, преноси Дејли мејл.

Режисер 25. филма о Џејмсу Бонду је Кери Фукунага, док је сценарио написала Фиби Волер Бриџ.

У новом филму, миран живот агента 007 на Јамајци прекинут је када га његов пријатељ Феликс позове да му помогне у мисији спасавања отетог научника.

Продукција је коначно почела у априлу, након што је била одложена за неколико месеци после одласка режисера Денија Бојла.

То није био једини пех, пошто је Крејг морао да се подвргне операцији, након што је покидао лигаменте зглоба када је у мају пао током снимања на Јамајци.

Глумац се после операције опорављао две недеље, што је додатно одложило снимање.

Филм се, осим на Јамајци, снима на бројним локацијама широм света, као што су Норвешка, Италија и Енглеска, а премештај екипе у Шкотску говори о томе да ће култни тајни агент поново посетити свој дом из детињства, који су обожаваоци могли да виде у блокбастеру Скајфол.

Премијера 25. филма о Џејмсу Бонду заказана је за 3. април следеће године у Великој Британији и 8. април у Сједињеним Америчким Државама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара