Болсонаро се ругао првој дами Француске, Макрон: Тужно

У вербалном рату са француским председником Емануелом Макроном, који га је критиковао због серије пожара у Амазонији, бразилски председник Жаир Болсонаро објавио је на „Фејсбуку“ увредљив коментар на рачун Макронове супруге Брижит ругајући се њеним годинама.

Због тога су га у медијима и на друштвеним мрежама многи прозвали сексистом, преноси бразилски портал О глобо мундо.

Један од пратилаца Болсонара на Фејбуку објвио је у суботу фотографију двојице лидера са супругама, Макрона са 66-годишњом Брижит и Болсонара чија је супруга Мишел има 37 година и млађа је од њега 27 година.

Уз слику је написао коментар: „Да ли разумете зашто Макрон прогони Болсонара?“, на шта је Болсонаро је одговорио: „Не понижавајте човека. Хахахаха.“

Француски председник оценио је Болсонаров коментар као „тужан одраз великог непоштовања“ према његовој супрузи.

„Бразил заслужује бољег председника“, истакао је Макрон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво