Пас „Модрић“ даје голове трговцима дроге у Колумбији

Пас кога полиција у Колумбији користи за откривање дроге назван је по хрватском фудбалеру Луки Модрићу.

Полиција у Атлантику, провинцији на северу Колумбије на Карипском мору, набавила је двогодишњег холандског овчара у октобру прошле године, кога су натзвали „Модрић“, по фудбалеру који је прошле године на Светском фудбалском првенству освојио награду за најбољег играча првенства, преноси Хина.

Како се наводи, пас је показао талент и добар њух, а тамошња полиција тврди како је већ постигао велике успехе у заплени дроге.

„Модрић“ се у пратњи полицајаца вешто креће по путевима и местима где заустављају и контролишу аутомобиле, а у прва четири месеца открио је два килограма дроге у различитим операцијама.

Поједини полицајци у Атлантику тврде да се „Модрић“ за кратко време претворио у „ужас“ за трговце дрогом у тој зони, јер му, како наводи Хина, позивајући се на колумбијске новине, не промакне ни грам дроге.

Међу акцијама у којима је учествовао, полицајци спомињу пут од Баранкиле до Картахене, када је заустављена једна жена у државном аутомобилу и када им је „Модрић“ сигнализирао да нешто није у реду. Када су полицајци детаљније прегледали возило, пронашли су 322 грама кокаина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво